Tuesday, April 2, 2013

Final year project for diploma in environmental engineering

assalamuaaikum w.b.t

hai u oll's

hmmm serasanya gementar x terkata kerana FYP aku dah semakin hampir..bukan aku je yang rasa getaran tapi rakan-rakan seperjuangan aku jugak.. memang tersangatlah gementar..
9/04/2013 tarikh yang bermakna untuk kami..kami akan dinilai oleh panel-panel luar..woww!!! ketaq weh..
ketok sikit lutut aku ni..hihi.. xpa2 demi masa depan jugak kan..

jom terjah apa tajuk FYP aku..this 1 contoh poster group aku yg di edit dan dibuat oleh aku sediri...
FYP please be nice for me and my group..INSHA ALLAH



doakan buat kami ye agar FYP kami berjaya dengan jayanya.. (^______^)

4 comments:

  1. waa..menarik. dpt plastik ke? cmana FYP ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapat plastik tapi bukan kondisi plastik sebenar cume dpat selembar plastik je..kajian pun bape bulan je, x sempat nk kaji lebih2..prof yg nilai tu suruh teruskan mase degree nnti..die kate good job..hehe..

      Delete